جستجو

تبلیغات


    تبلیغات شما در اینجا

آشنايي با خط تولید پنیر

    آشنايي با خط تولید پنیر
     

    براي دریافت شیر خام در کارخانه تجهیزات متفاوتی وجود دارد ولی در اینجا از یونیت هاي دریافت به روش حجمی استفاده می شود که کاربرد آن دریافت شیر خام ، فیلتراسیون اولیه ، کف گیري و اندازه گیري دقیق حجم شیر و انتقال آن به مرحله پروسس می باشد.
    اساس کار آن بدین صورت است که شیر دریافت شده به منظور هواگیري به محفظه خلا فرستاده می شود و در آنجا سطح آن باز شده و هواگیري انجام می شود. یک پمپ سانتریفیوژ عمل انتقال مایع را از محفظه به ادامه مسیر انجام می دهد . سنسورهاي کنترل سطح همواره میزان مطلوبی از مایع را درون محفظه خلاء نگه داشته و متناسب با آن شدت جریان را توسط پمپ تنظیم می کنند.
    دستگاه نمونه گیري در لوله ورودي محفظه خلا تعبیه شده که سرعت نمونه گیري و حجم آنطور اتوماتیک با سرعت واقعی مایع در لوله کنترل می شود.
    میزان شیر خام توسط جریان در لوله توسط یک الکترو ترانسیمتر محاسبه می شود پس از دریافت شیر خام از صافی هایی از جنس استیل که بصورت مشبک می باشد گذاشته و اگر آشغال و مواد خارجی در آن باشد از آن جدا می شود و سپس توسط پري کولر تا دماي 4 درجه سانتیگراد سرد شده و در مخازن شیر خام ذخیره می شود.

     

     


    این مطلب تا کنون 18 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ دوشنبه 13 مهر 1394
    منبع
    برچسب ها : دریافت ,محفظه ,گیري ,لوله ,مایع ,نمونه گیري ,
    آشنايي با خط تولید پنیر

تبلیغات


    Ads

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز دوشنبه 11 ارديبهشت 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر