جستجو

تبلیغات



آشنایی با فرآیند تولید سبزیجات منجمد بروش IQF

    آشنایی با فرآیند تولید سبزیجات منجمد بروش IQF

    انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875 میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد در نیمه دوم قرن نوزدهم در آمریکا برای اولین بار و تحقیقات آقای Clerence birdseye، منتهی به عرضه مواد منجمد آماده مصرف در حدود 30 سال پیش گردید. روش های نوین انجماد نظیر IQF، هم اکنون روش های تکامل یافته انجماد می باشند که کاربرد فراوانی در صنایع غذایی و نگهداری محصولات غذایی دارند.

     


    این مطلب تا کنون 25 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ جمعه 20 آذر 1394
    منبع
    برچسب ها : منجمد ,استفاده ,غذایی ,انجماد ,تولید ,نگهداری ,نگهداری محصولات ,محصولات غذایی ,منجمد بروش ,سبزیجات منجمد ,تولید سبزیجات ,نگهداری محصولات غذایی ,
    آشنایی با فرآیند تولید سبزیجات منجمد بروش IQF

تبلیغات


    تبلیغات شما در این قسمت

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز شنبه 5 فروردين 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر