جستجو

تبلیغات



فرآیند تولید کنسانتره آب پرتقال

    فرآیند تولید کنسانتره آب پرتقال:



    1ـ حمل و نقل پرتقال:
    چون وسعت باغهای محدود است بنابراین تعداد پرتقال تولیدی کشاورزان نیز کم است و پرتقال از باغات تا کارخانه بوسیله کامیونت ها و وانت ها منتقل می گردد و به کارخانه برده می شود.
    وانت های حامل پرتقال پس از ورود به کارخانه ها به قسمت توزین می رود و با باسکول وزن آن را مشخص می کنند. پس از این مرحله به قسمت تخلیه می رود. حال بنا به ظرفیت وزن( ظرفیت کارخانه ) پرتقال توزین شده به قسمت سیلو و یا انبار برده می شود یعنی اینکه اگر حوضچه تخلیه پر و یا تراکم ماشین ها زیر باشد، پرتقال را پس از تحویل در سیلو نگهداری می کنند.

     


    این مطلب تا کنون 32 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ دوشنبه 30 فروردين 1395
    منبع
    برچسب ها : پرتقال ,کارخانه ,قسمت ,تولید کنسانتره ,فرآیند تولید ,فرآیند تولید کنسانتره ,
    فرآیند تولید کنسانتره آب پرتقال

تبلیغات


    تبلیغات شما در این قسمت

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز شنبه 5 فروردين 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر